Schrobzuigrobot RA 660 NAVi

Schrobzuigrobot RA 660 NAVi

Technische gegevens

Werkbreedte: 66 cm
Zuigbreedte: 79 cm
Autonomie: tot 4 uur
Batterijcapaciteit: 24 V / 115 Ah
Reinigingssnelheid: 0.6 m/s
Inhoud schoonwatertank: 45 liter
Inhoud vuilwatertank: 45 liter
Gewicht inclusief batterijen: 260 kg
Afmetingen l/b/h: 92,5 x 85 x 88 cm
Oplaadtijd batterij: 8 uur

RA 660 Navi is de tweede generatie reinigingsrobot van Cleanfix met een actieradius van ruim 4 uur. De productiviteit wordt ingeschat op circa 1000 a 1200 vierkante meters per uur. De reinigingsrobot is speciaal bedoeld voor grote oppervlaktes zoals in winkelcentra, sporthallen, vliegvelden en logistieke centra.

De schoonmaakwerkzaamheden van de RA 660 Navi kennen dezelfde hoge kwaliteit als wanneer er geschrobd wordt met een conventionele schrobzuigmachine. De RA 660 Navi navigeert door middel van een 3D-laser, waardoor er uiterst nauwkeurig gewerkt wordt.


Met de reinigingsrobot RA 660 Navi van Cleanfix kunnen facility managers van gebouwen met veel vierkante meters zich verheugen op een nieuw schoonmaakconcept: Flow Cleaning. Flow cleaning houdt in dat er binnen het pand op verschillende manieren schoongemaakt wordt: met de hand (in kantoren), met de reinigingsrobot (voor oppervlaktes met veel vierkante meters) of met een combinatie mens en machine (ruimtes met obstakels). Flow cleaning is de manier om robotisering in te voeren in het schoonmaakvak en anderzijds het mensenwerk waar schoonmaak om vraagt te verrijken. Interessant voor de gebouwenbeheerder qua kosten en motiverend voor de schoonmaker.

Kortom: lagere exploitatiekosten voor de gebouwenbeheerder en taakverrijking voor de schoonmaker.

Downloads

Neem direct contact op