Eerste schoonmaakbedrijf met Robo 40

Eerste schoonmaakbedrijf met Robo 40

Peeters Gebouwen Service is het eerste schoonmaakbedrijf die de uitdaging met de Robo 40 is aangegaan. Zij hebben de Robo 40 speciaal aangeschaft voor het schoonmaakonderhoud van de gymzalen van Servatius Wonen en Vastgoed waar o.a. diverse scholen en de Universiteit van Maastricht gebruik van maken.


Totaal oppervlak 2.000 m2, verdeeld over een grote en een kleine gymzaal. De gymzalen zijn dagelijks bezet van 9 uur ’s ochtends tot 11 uur s avonds.

Voor hun opdrachtgever maakte men de 2 gymzalen op een traditionele manier schoon. Ze werden dagelijks schoongemaakt d.m.v. stofwissen en vlekverwijderen. Daarnaast werden ze 4 à 5 keer per jaar gereinigd met een schrob-/zuigmachine. Dit bleek onvoldoende want de vloer vervuilde.

Een Cleanfix partner uit Limburg stelde de heer van Dooren de Robo 40 voor. Men heeft enige tijd de Robo 40 als proef ingezet met aanschaf van Robo 40 als gevolg. Het schoonmaakresultaat was naar volle tevredenheid van zowel de opdrachtgever als Peeters Gebouwenservice. “En als de klant tevreden is , zijn wij natuurlijk ook zeer tevreden”, zegt eigenaar/directeur heer M.J.F. van Dooren.

“De Robo 40 is een specifieke machine voor een zeer specifieke ruimte. Indien de Robo 40 daar ingezet wordt is het een hele uitkomst! Daarnaast draagt zo’n hi-tech reinigingsmachine bij aan het imago van het bedrijf zowel voor ons als voor de opdrachtgever. Zo ontstaat zelfs op dat gebied ook een win-win situatie voor beiden. “ aldus de heer van Dooren.

Nu wordt de Robo 40  2 ochtenden per week in de kleine gymzaal ingezet en 3 ochtenden per week in de grote gymzaal. Een werknemer vult de Robo 40 met water en chemie en zet hem aan de gang in de gymzaal. Daarna vervolgt de Robo 40 zijn eigen weg in de gymzaal. Diezelfde werknemer kan in de tijd dat de Robo 40 bezig is , andere schoonmaakwerkzaamheden verrichten zoals reiniging van de toilet- en doucheruimten etc.

Peeters Gebouwen Service werkt nu enkele maanden met de Robo 40. Het is nu nog te vroeg om te concluderen dat het grote besparingen oplevert. Maar de heer van Dooren is ervan overtuigd dat de machine zichzelf terugverdiend door de besparingen op manuren en chemie op langere termijn. Over een jaar kan hij hier meer over zeggen.
De heer van Dooren wil graag tegen collega schoonmaakbedrijven zeggen dat het echt de moeite waard is om een proef met de Robo 40 te doen bij soortgelijke objecten.

Heeft u interesse in de Robo 40 ? Vraag uw Cleanfix dealer om een demonstratie.

Terug naar nieuwsoverzicht
Overig nieuws