RA 320 IBC: 3 x Efficiënter dan uw mopsysteem

RA 320 IBC: 3 x Efficiënter dan uw mopsysteem

Met de RA 320 IBC gaat er een wereld van reinigingsmogelijkheden open. Deze extreem compacte schrob-/zuigautomaat op batterij én met geïntegreerd laadapparaat is absoluut perfect voor het hygiënisch reinigen van kleine ruimtes van 20 tot 200 m2.

De RA 320 IBC wordt gevoed door een nieuwe batterij-technologie. De werkcapaciteit is 45 minuten.
Het geïntegreerde laadapparaat maakt het mogelijk om altijd en overal de batterijen laden. Uniek is de laadtijd van deze innovatieve batterij. Met deze batterij kunt u “opportuniteits-laden”. Dit betekent dat als u de machine bijv. 10 minuten oplaadt, u er 10 minuten mee kunt werken. U kunt dan bijv. in een horecagelegenheid zowel ’s ochtends, ’s middags als ’s avonds kunt reinigen.

Door de compacte vorm en de verstelbare duwbeugel bent u in staat om moeiteloos onder tafels en stoelen te reinigen. Zelfs kleine hoekjes en kantjes zijn geen enkel probleem.

Zijn tweeledig tanksysteem maakt het vullen en legen van de tanks uiterst gebruiksvriendelijk. De 2 contra-roterende borstels zorgen ervoor dat ook diepe voegen en veiligheidsvloeren grondig gereinigd worden.
Een interessant voordeel van de RA 320 IBC is dat u zowel voor- als achterwaarts kunt reinigen.

Terug naar nieuwsoverzicht
Overig nieuws